Kennispartners


BPM Consult

BPM Consult is een organisatieadviesbureau, op en top gespecialiseerd in management van processen. Met een team van gedreven consultants helpen zij organisaties die hun procesprestaties voortdurend duurzaam willen verbeteren.

BPM Consultants zijn actief in proces(her)ontwerp- en implementatieprojecten, en coaching bij continu verbeteren. Ze leveren daarvoor consultancy, opleidingen en games.

Hun leidend motto is horizontaal organiseren; het procesgericht construeren, samenwerken, besturen en denken, in en tussen organisaties. Projecten hebben zowel een bedrijfskundige als organisatiepsychologische oriëntatie.

www.bpmconsult.com


Infoland

Infoland helpt het gehele verbeterproces te optimaliseren, van identificeren tot verankeren. Dat doen ze in de eerste plaats met hun professionals en meer specifiek, met hun kennis op het vlak van veiligheids- en risicomanagement, auditing, procesmanagement en continu verbeteren in het algemeen.

Hun software suite, iProva genaamd, bestaat uit een set van software modules, die geïntegreerd een totaaloplossing bieden ter ondersteuning van het verbeterproces. De software modules zijn echter ook afzonderlijk van elkaar in te zetten voor het identificeren van verbetermogelijkheden, het uitvoeren en opvolgen van verbeteringen, en/of het verankeren daarvan binnen uw organisatie.

De community van Infoland, genaamd iCumulus, bestaat uit een grote hoeveelheid klanten die kennis, ervaringen en best practices delen. Het kennisplatform van iCumulus, periodieke ronde tafel conferenties en onze jaarlijkse gebruikersdag zijn hiervan mooie voorbeelden.

www.infoland.nl


ManualMaster

Heeft u tijd voor honderden procedures ten behoeve van ISO 9000-certificatie, HACCP, HKZ-certificatie, NIAZ-accreditatie, werkinstructies, formulieren, normstelsels, CCKL-vereisten of verbetermethodieken? ManualMaster Starling houdt het allemaal voor u bij. ManualMaster Starling, goed gereedschap, eenvoudig te bedienen met oog voor juist die details die kwaliteitsmanagement en documentbeheer zo complex maken. ManualMaster al meer dan twintig jaar een begrip.

www.manualmaster.com


Qolor

Qolor is een advies- en implementatie bureau dat haar klanten helpt succesvol te zijn. Wij maken de zakelijke wereld een stuk menselijker door het aanwezige potentieel bij mensen vrij te maken om op deze manier samen met onze klant projecten tot een goed resultaat te brengen. Door onze klant centraal te stellen creëren we maximale toegevoegde waarde.

Samen met de klant stroomlijnen we de processen en reduceren we verspilling waardoor de kwaliteit stijgt, de kosten dalen, de winst stijgt en de betrokkenheid van medewerkers versterkt wordt.

www.qolor.nl


RASCI Methode.nl

RASCI Methode is een netwerk van specialisten die procesgericht werken in organisaties wil stimuleren. Wij geloven erin dat als je de juiste mensen bij elkaar brengt je alles kunt bereiken. Wij helpen organisaties op weg met training, support en software voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Uw voordelen zijn: een kernachtige methode, professionele ondersteuning en intuïtieve software.

De RASCI Methode: Slimmer Samen Werken.

www.rascimethode.nl


Webiso

WEBISO is een intranet systeem voor uw documenten, processen en procedures.
Het webbased systeem stelt via het intranet uw Kwaliteits-, Arbo of Milieumanagementsysteem intuïtief ter beschikking. Daarvoor maakt het gebruik van Google-like zoekmechanismen, automatische hyperlinks en een integratie met flowcharts (MS-Visio, Flowcharter). Uiteraard worden de versies en goedkeuringsscycli van alle documenten bewaakt. Bovendien is alle informatie ook nog eens toegankelijk vanaf uw iPad of Android tablet. WEBISO ondersteunt standaard IE, Firefox en Chrome plus de MS-Office suite; het integreert naadloos met uw mail systeem en Sharepoint of andere CM-systemen. De oplossing is zowel beschikbaar op uw eigen server infrastructuur of “in the cloud”.

www.ockham.be/webiso.htm

 

Standhouder op dit congres?

Wilt u informatie over standruimte of sponsormogelijkheden neem dan contact op met:

Camilla van Kampen
06-54948754
camillavankampen@vakmedianet.nl

Mieke Bensink
06-54948756
miekebensink@vakmedianet.nl

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.