Sprekers

Danielle Braun

Danielle Braun

Danielle (auteur De Corporate Tribe, managementboek van het jaar 2016) belicht de menskant: samenwerken, werken in groepen, cultuurverandering; hoe omgaan met veranderingen: meer info

 
Jan-Willem de Koster

Jan-Willem de Koster

In zijn huidige rol als innovatie manager bij SAP Nederland B.V. werkt Jan-Willem samen met klanten, partners, incubators en universiteiten waarbij hij zoekt naar samenwerkingsmogelijkheden om te innoveren met technologie. Jan-Willem spreekt regelmatig op evenementen en modereert workshops waarbij hij zijn passie voor technologie, sport, design thinking, customer experience en storytelling en SAP’s product strategie deelt. Daarnaast schrijft Jan-Willem regelmatig blogs gericht op innovatie.

 
Leo Kerklaan

Leo Kerklaan

Mr. Leo Kerklaan is directeur Franeker Management Academie en Associate Partner Passionned Group. Leo Kerklaan is organisatie-adviseur, docent en auteur. Hij richt zich op strategisch prestatiemanagement. Invalshoek is daarbij de lerende organisatie. In ‘De Cockpit van de Organisatie’ zet hij uiteen hoe een management dashboard wordt ontwikkeld en gebruikt. In zijn nieuwe boek ‘De wendbare organisatie’ staan benaderingen voor transformatieprocessen zowel op strategisch als operationeel niveau centraal, zoals in de masterclass aan de orde komt.

 
Marco Bijl LinkedIn

Marco Bijl

Marco Bijl is business and process designer Bijl-BPEC/Dorel Juvenile Group en heeft internationale ervaring met het Business Model Canvas, strategische roadmaps, Process Management en ISO 9001:2015. Hij is mede ontwikkelaar van het Process Model Canvas. De tool is niet gebaseerd op control maar op vertrouwen en communicatie tussen elkaar. Deze aanpak heeft Dorel Juvenile Group Europe (Maxi-Cosi) als 1 van de eerste geholpen met een ISO 9001:2015 certificaat in 13 landen.

 
Marjan Schils

Marjan Schils

Drs. Marjan Schils, projectleider/transitiemanager, op dit moment werkzaam als transitiemanager digitale dossiervorming bij gemeente Zaanstad (a.i.), auteur Digitale transformatie, ZO doe je dat. Het werk kan slimmer, gemakkelijker en plezieriger. Vanuit dat motto helpt Marjan (semi)publieke organisaties bij het lean, digitaal en zaakgericht inrichten van hun dienstverlening. Ze combineert daarbij bedrijfskundige kennis met expertise op het gebied van leiderschap, communicatie en cultuur. Haar project bij de Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied werd bekroond met de Eenvoudig Beter trofee 2015.

 
Patricia Croese

Patricia Croese

Ir. Patricia Croese (CPIM), werkzaam als programmamanager bij I-interim Rijk, auteur Digitale transformatie, ZO doe je dat. Patricia helpt als programmamanager organisaties in het bedrijfsleven en binnen de overheid bij de transitie naar Lean, digitaal en zaakgericht werken. Haar programma bij de Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied ontving de Eenvoudig Beter trofee 2015. In haar aanpak legt zij de verbinding tussen landelijke ontwikkelingen, klantbehoefte, processen en informatievoorziening. Haar specialisatie is regievoering binnen complexe ketens.

 
Philip Holt

Philip Holt

Philip Holt is Hoofd van Operational Excellence, Philips Accounting Operations en ervaren 'Change Leader' met een track record op het gebied van continue verbetering. In zijn werkgebied - wereldwijd in Europa, Azië en Amerika-, combineert hij het aanpassen aan de culturele verschillen met behoud van trouw aan de blauwdruk. Voordat hij bij Accounting Operations kwam, leidde hij de ontwikkeling van het Philips Lean Excellence Model en was hij Programmamanager voor de Consumer Lifestyle Sector End2End Program, een belangrijk onderdeel van Philips Accelerate! Transformatie.

 
Richard de Jongh

Richard de Jongh

drs. Richard de Jongh is partner/owner bij Van Olphen & Associates. Richard specialiseert zich o.a. op het gebied van Digitale Transformatie. Hij begeleidt bedrijven onder meer bij het zoeken van geschikte kandidaten om de digitale transformatie vorm te geven.

 
Sander Bolmer

Sander Bolmer

Sander Bolmer MBA is binnen Wehkamp manager warehousing & distributie en is daar werkzaam sinds 2008. Vanuit die rol is hij nadrukkelijk betrokken bij het continu verbeteren van fulfilment processen van Wehkamp en de realisatie van het geautomatiseerde distributiecentrum in Zwolle dat eind 2015 haar deuren opende. Ook vanuit zijn achtergrond in procesmanagement consultancy is werken met en verbeteren van processen een belangrijke drijfveer

 
Stephan van den Broek

Stephan van den Broek

drs. Stephan van den Broek RA RC is partner bij Management Meets Singularity en verbonden aan Koenen en Co. Samen met Prof. dr. Tjeu Blommaert schreef hij het boek Management in Singularity. Hij werkte 15 jaar voor DSM in binnen- en buitenland waarin hij zich een tijdlang bezighield met risicomanagement en procesverbetering.

 
Vanessa Evers

Vanessa Evers

Prof. Dr. Vanessa Evers, Hoogleraar sociale robotica, Universiteit Twente. Vanessa studeerde bedrijfsinformatica aan de Universiteit van Amsterdam en de University of New South Wales, Sydney. Ze promoveerde aan de Open Universiteit in Engeland. Ze werkte voor de Boston Consulting Group, de UvA, Stanford en is nu hoogleraar en directeur van het DesignLab aan de Universiteit van Twente. Vanessa Evers was één van de 140 expertsprekers bij het World Economic Forum 2016 in Davos, met als hoofdthema de -grote veranderingen als gevolg van de- 4e industriële revolutie die ons leven, ons werk en onze relaties zal beïnvloeden.

 
Martin van Staveren

Martin van Staveren

Dr.Ir. Martin van Staveren MBA is adviseur/eigenaar van VSRM. Hij helpt organisaties in diverse sectoren met risicogestuurd werken. Martin is daarnaast kerndocent, onder andere aan de postacademische masteropleidingen Risicomanagement en Public Management, Universiteit Twente. Hij promoveerde op het implementeren van risicomanagement in organisaties. Hij is auteur van Risicogestuurd Werken in de Praktijk.

 
Marieke Kessels

Marieke Kessels

Marieke Kessels is afgestudeerd technisch bedrijfskundige en gepromoveerd op het onderwerp risicomanagement. Als consultant heeft zij vele organisaties in diverse branches geadviseerd op het vlak van veiligheids- en risicomanagement, kwaliteitsmanagement en continu verbeteren. Momenteel is zij werkzaam als directeur business development bij Infoland.

 
Renco Bakker

Renco Bakker

Organisatieadviseur, oprichter/eigenaar van BPMConsult en (mede) auteur van 'Management van processen', 'Het Procesmanagementmodellenboek' en 'Horizontaal organiseren'.

 
Paul Zunderdorp

Paul Zunderdorp

L6S black belt en partner bij Qolor bv gaat hierover met u in gesprek en geeft vanuit zijn ervaring tips en trucs waarmee u verder kunt.

 
Johan de Rooij

Johan de Rooij

Sales manager bij en lid van het management team van ManualMaster. Hij beschikt over jarenlange ervaring als het gaat om organisaties uit allerlei branches begeleiden richting een beter en vooral zinvoller Kwaliteitssysteem. Johan stelt dat de toekomst in het verleden verscholen ligt en kijkt op die manier naar effectiviteit en efficiency van Kwaliteitssystemen en -processen.

 
Emiel Kelly

Emiel Kelly

Emiel Kelly is officieel trainer/coach Business Process Management, maar deelt z’n belevenissen en mening al enkele jaren als Procesje. Twitter: @Procesje

 
Maurits Kreijveld

Maurits Kreijveld

Futuroloog en strategisch adviseur op het gebied van innovatie, digitalisering en nieuwe verdienmodellen. Meer over zijn werk: wisdomofthecrowd.nl

 
Arno Schilders

Arno Schilders

Organisatieadviseur en mede oprichter van RASCI Methode B.V. en mede auteur van 'Transformeren door innoveren'. Zet zich al 25 jaar in om procesgericht denken en horizontaal organiseren in organisaties praktisch vorm te geven. Ik geloof erin dat je met de juiste mensen aan tafel meer kunt bereiken en faciliteer op deze manier succesvol verandering in organisaties.

 
Koos Leeuwenstein

Koos Leeuwenstein

Organisatieadviseur en mede oprichter van RASCI Methode B.V. en Cofano Software Solutions B.V. Na jaren van begeleiden van organisaties middels de RASCI Methode zijn hiervoor de benodigde webtools ontwikkeld bij Cofano. Daarbij worden organisaties professionaal ontzorgd met state of the art tools voor Procesmanagement (PM), Verbetermanagement (IRIS) en Risicomanagement (RAS).

 
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.