Sprekers

Dennis Daems

Dennis Daems

Dennis Daems is marketing strategist bij Eiffel en co-creator van Business Models for Teams. Hij coacht en begeleidt individuen en teams en helpt ambities van organisaties en mensen blootleggen en waarmaken. ZIjn achtergrond ligt in de sociaal-organisatorische bedrijfskunde, marketing en het ondernemerschap. Hij kijkt graag naar organisaties, groepen, mensen en teams en voegt nieuwe en slimme dingen toe om het beter te maken dan het was. Dennis faciliteert bootcamps for the mind, labs en workshops over Business Model. De connectie maken tussen individu, team, markt, behoefte, vernieuwing en propositie blijft iedere dag weer gaaf.

 
Hajo Reijers

Hajo Reijers

Hajo Reijers is hoogleraar bedrijfsinformatica aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Hij is tevens deeltijd-hoogleraar aan de Technische Universiteit Eindhoven op het gebied van procestechnologie.Hajo is één van de oprichters van het Business Process Management Forum, een Nederlands platform voor de ontwikkeling en uitwisseling van kennis tussen industrie en academie. De focus van Hajo's wetenschappelijke onderzoek ligt op het herontwerp van bedrijfsprocessen, workflow management-technologie, business process modeling en process analytics. Hij heeft ruime industriële ervaring als bedrijfsadviseur en heeft aan het hoofd gestaan van een internationale R&D-afdeling. Een volledig CV van Hajo Reijers is hier te vinden:

 
Allard Droste

Allard Droste

Allard Droste is ondernemer, investeerder, bestseller auteur, spreker en professioneel dromer. Zijn doel: bedrijven en mensen helpen hun dromen om te zetten in actie. Allards boek “Semco in de Polder” is genomineerd als Managementboek van het Jaar 2017. Na 10 jaar te hebben gewerkt voor een groot concern is hij in 2007, als eigenaar, ingestapt in het metaalbewerkingsbedrijf Aldowa te Rotterdam. Hier heeft hij een grote cultuuromslag gerealiseerd, van hiërarchisch naar samensturend. Van directief naar organisch. Van 2,5 naar 12 miljoen omzet. Van een ziekteverzuim van rond de 7% naar de 2%. Een bewijs dat anders werken mogelijk is in de keiharde praktijk. Klik hier hoe Aldowa werkt.

 
Jacques Pijl

Jacques Pijl

Jacques werkt al ruim twintig jaar samen met bestuurders en teams van toonaangevende organisaties in de private en de (semi-)publieke sector, om kritische vraagstukken van strategie-executie op te lossen. Jacques is directeur van adviesbureau Turner en veelgevraagd spreker over strategie-executie en innovatie. Eind 2016 verscheen zijn boek Strategie=Executie, eerder schreef hij de bestseller Het nieuwe normaal.

 
Els de Bakker

Els de Bakker

Els is kwaliteitsprofessional met als specialiteit procesmanagement. Als AI-Practitioner past zij de waarderende filosofie van Appreciative Inquiry op dit vakgebied toe om verbetering, groei en ontwikkeling te realiseren vanuit wat positief is en waarde heeft. Want dat geeft de betrokkenen energie om vooruit te bewegen. Als procesanalist en -architect heeft zij veel ervaring met de dynamiek binnen procesverbetering en weet zij wat mensen wel en niet in beweging zet. De Strength-based benadering levert hierin het beste resultaat op.

 
Jan van Setten MBA

Jan van Setten MBA

Jan is een veelgevraagd spreker, auteur, management-coach op de terreinen, leiderschap, organisatieverandering en klantgerichtheid. Hij put uit jarenlange ervaring als algemeen en commercieel manager in diverse grote organisaties. Hij combineert een confronterende stijl met humor en energie. Hij zet daarmee zijn publiek aan tot anders denken en anders doen.

 
Albert Gerrits

Albert Gerrits

Albert is manager projectbeheersing Projectbureau A2 Maastricht en is verantwoordelijk voor grote, complexe en multidisciplinaire projecten die meer dan alleen een inhoudelijk uitdaging kennen. Het rekening houden met omgeving en gebruikers, het omgaan met het publieke belang en de politiek bestuurlijke verantwoordelijkheid van opdrachtgevers is een vak. Door zijn ervaring met alle disciplines van een project heeft hij een integrale visie ontwikkelt en verankert. Hij kan met alle disciplines communiceren en hun specifieke uitdagingen onderkennen. Begrip, samenwerking en een menselijke benadering zijn daarin typerend voor zijn werkhouding. Ook heeft hij een goed gevoel voor processen en procedures. De inhoudelijke kennis is noodzakelijk voor een gedegen financieel-, plannings- en risicomanagement bij projecten. Deze zijn nodig om complexe en multidisciplinaire projecten te managen en succesvol af te ronden. Veiligheid staat hoog in het vaandel. Juist het werken in de infrastructuur, ondergronds- en op het scheidsvlak van land en water met een veelvoud aan diverse installaties, vraagt veel aandacht voor veiligheid van gebruiker en bouwer.

 
Arend Oosterhoorn

Arend Oosterhoorn

Arend studeerde wiskunde aan de Universiteit van Amsterdam met hoofdrichting mathematische statistiek. Na zijn studie werkte hij oa 10 jaar in de automobielindustrie bij Van Doorne’s Transmissie, als statisticus en projectleider kwaliteitssysteem. Tevens was hij enige tijd kwaliteitsmanager. Sinds 1994 werkt hij vanuit zijn eigen praktijk aan het verbeteren van processen en organisaties. In de beginjaren veelal met gebruik van het ISO 9001 model en het INK model, de laatste jaren vooral Lean Six Sigma. Hij verzorgt totale implementatie inclusief de training van de Belts en de begeleiding van de projecten. Hij schreef meerdere boeken en vele artikelen over gebruik van methoden en technieken in kwaliteitsverbetering en over Lean Six Sigma.

 
Teun Hardjono

Teun Hardjono

Emeritus hoogleraar kwaliteitsmanagement en certificatie, adviseur en auteur van Management van Processen, Horizontaal Organiseren en Europa heruitvinden.

 
Marion Hoffstaetter

Marion Hoffstaetter

Marion is adviseur bij PRCS sinds 2014. Hiervoor is zij in verschillende functies, zowel in de lijn, als adviseur en als eindverantwoordelijke, actief geweest bij Triodus Kinderopvang, Achmea, Start uitzendbureau en KPN. Marion stond aan de basis van het lean-programma binnen Achmea (SENS) (managen van verandering en verbetering als adviseur, projectleider en door het aansturen van klant georiënteerde teams op verschillende niveaus binnen de steeds veranderende buitenwereld).

 
Remco Griep

Remco Griep

Remco is adviseur/ partner bij PRCS. In oktober 2011 heeft hij samen met Marc Schijff PRCS opgericht. Voorafgaand aan PRCS was hij bij ConQuaestor als associate partner verantwoordelijk voor de sector Binnenlands Bestuur. Hiervoor was hij werkzaam als manager en (senior) consultant bij ConQuaestor, IBM Business Consulting Services en PriceWaterhouseCoopers. Vanuit deze functies was hij in de rol van kwartiermaker, projectleider, coach en adviseur betrokken bij diverse opdrachten op het gebied van procesoptimalisatie,risk/ control en bedrijfsvoering-, organisatie- en samenwerkingsvraagstukken. Tevens is hij de afgelopen 7 jaar bestuurder geweest bij Stichting Andere Werkvormen De Schalm, een stichting actief in het sociaal domein.

 
Piet-Hein Peeters

Piet-Hein Peeters

Piet-Hein Peeters is dagvoorzitter en journalist. Kijk hier voor meer informatie.

 
Renco Bakker

Renco Bakker

Organisatieadviseur, oprichter/eigenaar van BPMConsult en (mede) auteur van 'Management van processen', 'Het Procesmanagementmodellenboek' en 'Horizontaal organiseren'.

 
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.